Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τη σειρά “Maestro” και την επιτυχία στο Netflix

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τη σειρά "Maestro" και την επιτυχία στο Netflix

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου ο πρώτος κύκλος της σειράς “Maestro”.

Μάλιστα, μια από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής season, είναι η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλετε και στο Netflix.

Ωστόσο, η σειρά φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές, αφού εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα στην χώρα μας ενώ σήμερα σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση.

Ενώ από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο στο Mega, πολλοί ηθοποιοί, συνεργάτες και φίλου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον έχουν αποθεώσει δημόσια, χαρακτηρίζοντάς τον ιδιαίτερα ταλαντούχο.

Μεταξύ αυτών και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανήρτησε μια φωτογραφία στα sories του, όπου τον βλέπουμε να παρακολουθεί το Maestro στο Netflix, ενώ παράλληλα έκανε και το σχόλιό του.

«Να πούμε και ένα μπράβο στο Maestro που έγινε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix. Κάθε φορά που βλέπω ελληνικές επιτυχίες να ταξιδεύουν σε άλλες αγορές/χώρες το χαίρομαι. Και δε μιλάω μόνο για σειρές αλλά και για επιχειρήσεις και κάθε είδους δημιουργικής προσπάθειας. Μπράβο στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Και φυσικά το αστεράκι μας, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια μικρή θεά», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.