Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για το 40ημερο μνημόσυνο του πατέρα του: «Η ζωή μας δεν είναι ίδια πια»

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για το 40ημερο μνημόσυνο του πατέρα του: «Η ζωή μας δεν είναι ίδια πια»

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, με αφορμή το 40ημερο μνημόσυνο του πατέρα του, που θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Δρέπανο Αργολίδας, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.Δ έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, θα τελεστεί το Μνημόσυνο των 40 ημερών του αγαπημένου μας Πατέρα, στο Δρέπανο Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Αγίου Αδριανού και Ναταλίας στην κεντρική πλατεία του χωριού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες των φίλων μας που αμέσως μόλις έμαθαν για το θάνατο του Πατέρα μου, θέλησαν να με καλέσουν στο τηλέφωνο ή να μου στείλουν μήνυμα. Δυστυχώς δεν απάντησα σε κανέναν και ζητώ χιλιάδες συγγνώμη. Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε αλλά δεν ήμουν σε ψυχολογική κατάσταση για να το κάνω.

Μετά από τις σχεδόν 40 ημέρες που έχουν περάσει από τη στιγμή που έφυγε ο Μπαμπάς μας, αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω αυτό που πάντα κάνω προς εσάς, να σας αναφέρω ακόμα μερικά πράγματα, με απόλυτη ειλικρίνεια :

Δεν ήξερα τι σημαίνει αληθινός πόνος και ούτε μπορούσα να τον φανταστώ πως είναι. Τον βίωσα, τον βιώνω και κατάλαβα. Δεν υπάρχει πιο βίαιη μεταβολή στη ζωή μιας οικογένειας από το να φεύγει ξαφνικά ένα μέλος της, όποια ηλικία και αν έχει. Δεν υπάρχει πιο βίαιη αλλαγή στην καθημερινότητά μας από το να είναι ξαφνικά η θέση του στον καναπέ άδεια, από το να είναι η καρέκλα του στο τραπέζι της κουζίνας άδεια, από το να είναι η μεριά του κρεβατιού του άδεια. Δεν θα μπορούσε να είναι η ζωή μας πια η ίδια γιατί ακόμα και οι εικόνες που βλέπουν τα μάτια μου καθημερινά, ενώ έχω τα ίδια μάτια, αυτές είναι τελείως διαφορετικές», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του και συγκίνησε.