Η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι για την Μαργαρίτα Νικολαΐδη μετά τη νίκη της στο MasterChef

Η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι για την Μαργαρίτα Νικολαΐδη μετά τη νίκη της στο MasterChef

Το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του Star προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του 5ου κύκλου του MasterChef και μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία κέρδισε τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ίδια έδωσε χαρά και σε έναν άνθρωπο που την βοήθησε στο ξεκίνημα της στις μαγειρικές κουζίνες.

Ο λόγος για τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, να στείλει τα συγχαρητήρια του στην Μαργαρίτα για τη νίκη της.

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.

Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στην λεζάντα του post του.