Η ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το πρώτο της χειρουργείο για το αιμαγγείωμα

Η ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το πρώτο της χειρουργείο για το αιμαγγείωμα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM και είχε ξεχωρίσει εξαιτίας του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Μάλιστα, το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media με μια ανάρτησή της στο Instagram, μίλησε για το πρώτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι για το αιμαγγείωμα που έχει από τη γέννηση της.

Ενώ η Μαρία αποκάλυψε πως περίμενε την επέμβαση αυτή όλη του τη ζωή, ενώ τόνισε πως θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Μαρία Μιχαλοπούλου έκανε μια ανάρτηση και εκτός από τις ευχές που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους, περιέγραψε και πως είναι οι φετινές γιορτές για εκείνη.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γαζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε. Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντευει όπως ήμουν μωράκι.

Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου στη λεζάντα του post της.