Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλογια τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την εξομολόγησή της για την αποβολή: «Είμαι συγκλονισμένη»

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλογια τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την εξομολόγησή της για την αποβολή: «Είμαι συγκλονισμένη»

H Εριέττα Κούρκουλου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, tο απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα με τη συγκλονιστική εξομολόγησή της, η ίδια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν κάτι αντίστοιχο.

Ενώ λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε, η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που της έστειλαν μηνύματα στήριξης.

«Για ακόμα μια φορά είμαι συγκλονισμένη από την αγάπη που δέχομαι. Σε ένα περιβάλλον που είναι ανησυχητικά τοξικό, ψεύτικο και προβληματικό, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που αναζητούν απλά τη σύνδεση, την ταύτιση και την διαδικτυακή αγκαλιά που μας δίνει τόση δύναμη! Μέσα από τις ιστορίες σας και την ενσυναίσθηση που δείχνετε για την οικογένειά μου αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του καλού», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Όμως, ακόμα περισσότερο μέσα από αυτό το προσωπικό μου σελιδάκι, έχω καταλάβει την απίστευτη δύναμη που κρύβουμε εμείς οι γυναίκες. Μαμάδες με δεκάδες εξωσωματικές, πολλαπλές αποβολές – μαμάδες που γέννησαν νεκρά τα μωρά τους, ή μαμάδες των οποίων τα μωρά έφυγαν νωρίς. Και όμως, προχωρούν με τα τραύματά τους παρέα. Και όμως, καμία δεν λέει στην άλλη “εγώ πέρασα πιο δύσκολα”. Τιμή μου που το βιώνω όλο αυτό! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», πρόσθεσε η Εριέττα Κούρκουλου.