Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό μήνυμα

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό μήνυμα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί να κρατούσαν τον ερωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβονται.

Μάλιστα, οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί και πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια σε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ενώ τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, ωστόσο το μυαλό της είναι στον αγαπημένο της, όπως αποδεικνύει η νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κοινοποίησε την αφίσα της παράστασης «Άνθρωποι και Ποντίκια», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης και δήλωσε δημόσια περήφανη για αυτόν.

«Περήφανη για εσένα! Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη παράσταση τώρα μπορείτε! Μην τη χάσετε! Ο,τι καλύτερο», έγραψε η Δέσποινα Βανδή και προέτρεψε τους ακολούθους της να την δουν.