Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα του Χάρη Ρώμα πριν το οριστικό φινάλε του “Καφέ της Χαράς”

Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα του Χάρη Ρώμα πριν το οριστικό φινάλε του “Καφέ της Χαράς”

Όπως είναι γνωστό, η επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Το Καφέ της Χαράς”, ρίχνει αυλαία το βράδυ της Πέμπτης.

Η σειρά σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς που έγραψε ιστορία στον τηλεοπτικό αέρα χαρίζοντας στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου, ολοκληρώνεται οριστικά και οι ήρωες της θα μας αποχαιρετήσουν με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το φινάλε, ο Χάρης Ρώμας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δύο φωτογραφίες και έστειλε ένα μήνυμα.

Συγκεκριμένα, πόσταρε δύο εικόνες με την τηλεοπτική Χαρά και εξέφρασε τη συγκίνησή του.

«Έτσι λοιπόν καταλήγει ένας μεγάλος έρωτας. Πως ακριβώς; Θα το δείτε στο τέλος της σειράς την Πέμπτη μαζί με την κατάληξη της ιστορίας των άλλων αγαπημένων ηρώων.

Δεν περιγράφεται με λόγια τι σημαίνει για εμένα αυτή η σειρά, πόσα συναισθήματα με γέμισε, πόσες συγκινήσεις μου έδωσε και πόσες φιλίες μου χάρισε.Αν και κάθε τέλος είναι πάντα δύσκολο με παρηγορεί που τελειώνει με μιά μεγάλη ομάδα πιστών, φανατικών τηλεθεατών και θέλω να ευχηθώ σε όλους.ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ,να ακολουθήσουν τον δρόμο που προτείνει το CAFE σαν τον μοναδικό γιά να έχει λόγο η ύπαρξη μας.Τον δρόμο της αγάπης!!!ΜΟΝΟ!», έγραψε ο Χάρης Ρώμας στη λεζάντα της ανάρτησής του.