Η αναφορά της Σίας Κοσιώνη στον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη: “Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του”

Η αναφορά της Σίας Κοσιώνη στον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη: “Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση, βρέθηκε η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη αλλά και στην ιδιαίτερη πρώτη τους γνωριμία.

Έτσι, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε βίντεο της εκπομπής και παραδέχτηκε ότι: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Ενώ η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά τους λέγοντας: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

«Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν» πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.