Η Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Τι λές τώρας!», αναφέρθηκαν στο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη σχετικά με τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης από την Θεσσαλονικη.
«Μη μου μιλάς εμένα για bullying, πέρυσι τέτοιο καιρό το έμαθα πάρα πολύ καλά το μάθημά μου και δεν είχε πάρει και αυτή την έκταση γιατί εγώ δεν είμαι ένας λογαριασμός σαν του Κοψιάλη.
Θυμάσαι τι μου συνέβη με όλα αυτά τα πράγματα γιατί πραγματικά όταν σου ρίχνουν κατάρες για τα παιδάκια σου, τη μάνα σου, τον πατέρα σου… είναι μια ιστορία πάρα πολύ δύσκολη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με το θέμα
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη πέρυσι είχαν δεχτεί αρνητικά σχόλια για μια ερώτηση που είχαν κάνει σε δυο πρώην παίκτες του “Big Brother” αλλά και την αντίδραση που είχαν στην απάντησή τους.













