Η Ana de Armas πιστεύει ότι την είχε “στοιχειώσει” η Marilyn Monroe στα γυρίσματα του «Blonde»

Η Ana de Armas πιστεύει ότι την είχε "στοιχειώσει" η Marilyn Monroe στα γυρίσματα του «Blonde»

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ana de Armas είναι η νέα Marilyn Monroe στην ταινία «Blonde» που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ηθοποιό κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένιωθε το πνεύμα της Marilyn Monroe καθώς την υποδυόταν.

«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας. Ήταν μαζί μας. Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο», είπε η Ana de Armas.

Ωστόσο, το φάντασμα της Marilyn Monroe εκδήλωνε τα αισθήματά του αν δεν ήταν ευχαριστημένο με το πώς έβγαινε η κάθε της σκηνή, σύμφωνα με την 34χρονη.

«Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένη. Κάποιες φορές όμως, όταν κάτι δεν της άρεσε, πετούσε πράγματα στον τοίχο. Το ξέρω ότι ακούγεται μεταφυσικό, αλλά είναι αλήθεια. Το νιώσαμε όλοι», είπε η Ana de Armas στη συνέχεια.

«Πραγματικά η όλη εμπειρία είχε στοιχεία σαν να είμαστε σε μία seance», δήλωσε ο Αυστραλός σκηνοθέτης του «Blonde».

Με τον όρο «seance» ο Andrew Dominik εννοεί ένα είδος τελετής που αφορά το κάλεσμα πνευμάτων.

Τέλος, ο 54χρονος ανέφερε ότι η ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Blonde» ήταν η 4η Αυγούστου, η ίδια ημερομηνία του θανάτου της Marilyn Monroe το 1962, όταν μετά από υπερβολική δόση άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετών.

Ενώ ακόμα και τη σκηνή θανάτου της Monroe τη γύρισαν στο δωμάτιο όπου πέθανε πραγματικά.