Η αιχμηρή ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τα σχόλια που δέχεται στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της

Εριέττα-Κούρκουλου-250x250.jpg

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Μάλιστα, θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη καθώς διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Εριέττα είναι έχει μεγάλη δυναμική στα ζώα και αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους ενώ κατά καιρούς δέχεται αρνητικές κρητικές σχετικά με την αφοσίωση της αυτή.

Αυτή τη φορά, με μία ανάρτησή της ξεκαθάρισε γι’ αυτούς που έσπευσαν να τις στείλουν ότι επαφή της με τα αδέσποτα είναι πηγή μικροβίων.

«Με όλο τον σεβασμό, είσαι στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης. Είναι κρίμα να βλέπεις εικόνες που μπορεί να σε στενοχωρήσουν! Και τα αδέσποτα έχουν μικρόβια βρε κοπέλα μου…»

Με όλο τον σεβασμό, δεν σταματάει ο κόσμος γύρω μου επειδή έτυχε να είμαι έγκυος.

Τις τελευταίες μέρες, έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία με εκατοντάδες αθώα θύματα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδάκια.

Προέκυψε παράλληλα και η ανάγκη να τρέξουμε στην Σπάρτη, μήπως προλάβουμε να σώσουμε κάποια από τα ζώα που ήταν τόσο καιρό φυλακισμένα σε αυτό το κολαστήριο!

Άσχημες εικόνες υπάρχουν παντού και όταν μαθαίνει κανείς να μην κλείνει τα μάτια του σε αυτές, δεν μπορεί να ησυχάσει, μέχρι να σιγουρευτεί ότι έχει δώσει όλο του το είναι για τις αλλάξει.

Ναι είμαι έγκυος, αλλά δεν εξέλαβα ποτέ την εγκυμοσύνη μου ως αδυναμία. Αντιθέτως, είμαι και αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ!

Όσο για την «βρομιά» των ζώων; Δεν υπάρχει βρομιά στην φύση! Την βρομιά την δημιουργεί μόνο ένα είδος και αυτό είναι ο άνθρωπος.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να μεταδίδουμε ξεπερασμένες νοοτροπίες και να μάθουμε επιτέλους να αξιολογούμε αυτά που μας λένε… ακόμα και οι γιατροί.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, δεν αναιρεί τα υπόλοιπα στοιχεία του εαυτού μου, ούτε αποδυναμώνει τους στόχους που είχα πάντα, ή το πάθος μου να πολεμήσω για τα πιστεύω μου.

Το ότι θα γίνω σύντομα μητέρα, με παρακινεί να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, καταδικάζοντας κάθε είδους αδικία και μοιράζοντας ακόμα περισσότερη αγάπη σε όποιον το έχει ανάγκη» έγραψε η Ερριέτα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

ερρρ-1024x635.png