Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», παραχώρησε η Στεφανία Λυμπερακάκη που όπως φαίνεται, μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ολλανδία.
Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ξεκινάει γυρίσματα για μία ταινία του Netflix.
«Ετοιμάζω μια ταινία στα ολλανδικά που θα προβληθεί στο τέλος του χρόνου μέσω του Netflix» είπε η Στεφανία και ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα!
Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μουσικά της βήματα, καθώς σύντομα κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα videoclip με φόντο την Ελλάδα.
Ενώ σχετικά με τη Eurovision και τη συμμετοχή της Αμάντας Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together», ανέφερε: «Θα πήγαινα ξανά αν μου το πρότειναν. Έχω δει την Αμάντα και είναι φανταστική».















