Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας, δεν έχουμε…»

Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας, δεν έχουμε...»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραχώρησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γρηγόρης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στην τηλεόραση μιλώντας για το μεγαλύτερο κεφάλαιό του, εκείνο στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Επίσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα μεγάλο και έντονο σημείο της ζωής του ενώ αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα!

Η τηλεοπτική σου διαδρομή θα μπορούσαμε να πούμε ότι χωρίζεται στην περίοδο προ Ελένης και μετά Ελένης;

Όχι. Είναι όλη ενιαία, απλά το κομμάτι «Ελένη Μενεγάκη» ήταν έντονο και μεγάλο. Δεκαέξι χρόνια που έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου σαν να ήμουν μόνιμα στην Ελένη. Μου το λένε ακόμη και τώρα για αυτές τις ξεκαρδιστικές έρευνες που παρουσίαζα. Από ένα σημείο και μετά καθόμουν και τις έγραφα μόνος μου το πρωί. Η διάρκειά τους στον αέρα εξαρτιόταν από την επιτυχία της κάθε έρευνας.

Πώς ήταν όταν ξανασυναντηθήκατε με την Ελένη Μενεγάκη σε εκείνη την τελευταία της εκπομπή στον Alpha;

Ήταν δύσκολο, αλλά μου τηλεφώνησε η ίδια, βάλαμε τα κλάματα και οι δυο μας, γιατί και στους δύο είχε μείνει κάτι, διαφορετικό για τον καθέναν. Ήταν όντως αμήχανο, αλλά έγινε και, αν θες τη γνώμη μου, καλώς έγινε. Έκτοτε δεν έχουμε επαφές.

Συχνά χάνονται οι επαφές όταν δεν δουλεύεις πια μαζί.

Όχι απαραίτητα. Η Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) νιώθω ότι χαιρόταν για τα επόμενα βήματά μου, δεν χαίρονταν όλοι. Δεν χάθηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη ζωή μου. Μάλιστα, όταν είχα φύγει και ήμουν στον ΣΚΑΪ, της έστελνα μηνύματα να μην εκνευρίζεται γιατί την έβλεπα ταραγμένη μερικές φορές. Ό,τι συναίσθημα έχει θα το βγάλει τηλεοπτικά και της λέω ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να το κάνει.