Γρηγόρης Μπάκας: «Εγώ μιλούσα και θα το πω για πρώτη φορά, για τον Γιώργο Σαμπάνη που μίλησε άσχημα»

6-23-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η Μαίρη Αργυριάδου, παραχώρησε ο Γρηγόρη Μπάκα.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για το επεισόδιο με τον Γιώργο Σαμπάνη στο αεροδρόμιο και ξεκαθάρισε πως ποτέ ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν του έχει μιλήσει άσχημα.

«Γράφτηκε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μού μίλησε άσχημα, ενώ εγώ ήμουν στο αεροδρόμιο και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου έχει μιλήσει ποτέ άσχημα. Ότι διαμάχη ή ένταση είχαμε μεταξύ μας, λύθηκε από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα όταν τότε πρωτοεμφανίστηκε το θέμα με την Δέσποινα Βανδή και στο μοντάζ φάνηκε ότι μου μίλησε άσχημα.

Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ και με την ευκαιρία να πω ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει κρατήσει την Εμμανουέλα για να κάνω εγώ συνέντευξη την Δέσποινα Βανδή.

Εγώ μιλούσα και θα το πω για πρώτη φορά για τον Γιώργο Σαμπάνη που μίλησε άσχημα. Γιατί η Ιωάννα τότε, η σχέση του, μου είχε μιλήσει πριν από τρία δευτερόλεπτα. Και όταν φωνάζει από απόσταση 50 μέτρων λέγοντάς μου “ξέχασε το”, θα το ξεχάσω αλλά εντάξει… Έχω και το παιδί, το οποίο σ’ ακούει και σ’ αγαπάει.

Δεν έχω ξαναβρεθεί από τότε μαζί του από τότε και ούτε πρόκειται. Νομίζω πως θα είναι λόγος απόλυσης. Αν δηλαδή είσαι αρχισυντάκτρια εσύ και μου πεις να πάω να τον κάνω, θα σου πω όχι» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Μπάκας.