Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά, πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του»

Τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά σχολίασε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο, οπότε πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις του. Από πέρυσι ξεκίνησε η ιστορία να μην πηγαίνει πάρα πολύ καλά, συνεχίστηκε φέτος, μπορεί να πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί να πρέπει να κάνει κάποια άλλα πράγματα. Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εκπομπή το μεσημέρι που έσκιζε.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μπορεί ο ίδιος να κουράστηκε, μπορεί το ίδιο πράγμα να μην πηγαίνει, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί, ο Νίκος είναι ταλαντούχος, να δει τι θα κάνει για να το ανανεώσει.Αν έκανε 25% ή 30% τηλεθέαση θα ήθελε να φύγει ;Δεν γίνεται όταν κάποιος είναι ταλαντούχος όπως ο Νίκος, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά να σηκωνόμαστε να φεύγουμε…

Τον Νίκο αν τον θες στο δυναμικό σου πρέπει να καθίσεις κάτω και να τον χαλαρώσεις. Δηλαδή, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι. Πρέπει κάποια στιγμή να φταίμε κι εμείς. Εδώ χρειάζεται το κανάλι να είναι κοντά μου, να συμπαρασταθεί για να συνεχίσουμε παρακάτω. Δεν είναι η φυγή πάντα η λύση. Κάποια μέρα ο κύκλος είναι μικρός και κλείνει. Η ομάδα είναι πολύ καλή, να σκεφτούν καινούρια πράγματα, να σκεφτούν καινούρια ώρα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.