Γνωστός ηθοποιός για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν εξουσιαστής, είχε ξεφύγει»

Γνωστός ηθοποιός για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν εξουσιαστής, είχε ξεφύγει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε ο Κώστας Βενετσάνος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για τον χαρακτήρα και τον τρόπο με τον οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης φερόταν στους συναδέλφους, περιγράφοντας μάλιστα και ένα περιστατικό με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πέτρο Φιλιππίδη όπου ο δεύτερος είχε προκαλέσει καρούμπαλο στον πρώτο από το ξύλο.

«Το είδα με τα μάτια μου. Είδα το καρούμπαλο και πήγα στην παράσταση αυτή, τον «Υπηρέτη δυο αφεντάδων» και το είδα με τα μάτια μου». Λέω αν το έκανε μια φορά δε γίνεται να το κάνει κάθε φορά, αφού το καρούμπαλο υπήρχε όταν πήγα εγώ στην παράσταση και βλέπω, καλή του ώρα του πρωταγωνιστή, που αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση και εγώ εύχομαι να ηρεμήσει και να αποδειχθούν πράγματα που πιθανόν να έχουν πάρει έναν όγκο.

Μη γίνει το μαύρο πρόβατο. Είδα λοιπόν ότι χτύπαγε τον Μπιμπίλα. Συγγνώμη, το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα και όλοι ξέραμε λίγο εώς πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής,. Είχε ξεφύγει αλλά ας το πούμε καθαρά, όλα εδώ πληρώνονται» είπε ο Κώστας Βενετσάνος.