Γιωρίκας Πιλίδης για το πρόβλημα υγείας του: «Έλεγα ότι θα περάσει, αλλά χειροτέρευε»

Γιωρίκας Πιλίδης για το πρόβλημα υγείας του: «Έλεγα ότι θα περάσει, αλλά χειροτέρευε»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγο καιρό μετά την οικειοθελή του αποχώρηση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι του, καθώς ήταν και ο λόγος που αποχώρησε ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο Survivor.

«Το πρόβλημα με το στομάχι μου μού εμφανίστηκε το 2015 μετά από μία πολύ έντονη δίαιτα που έκανα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εκείνη την περίοδο από τα 54 κιλά που ήμουν, έπεφτα στα 46. Έχασα 8 κιλά με δίαιτα που έκανα μόνος μου, δηλαδή δεν έτρωγα τίποτα. Αυτό που μου δημιούργησε έλκος στο στομάχι» είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης και συμπλήρωσε:

«Αυτό το πρόβλημα είχε να με ενοχλήσει καιρό. Για δύο χρόνια δεν είχα ενόχληση. Όταν πιέζομαι στην προπόνηση, πάντα νιώθω μία ενόχληση αλλά μέχρι εκεί. Στις συνθήκες πείνας λοιπόν ξύπνησε το έλκος. Μετά τις 12-13 ημέρες άρχισα να το νιώθω. Έλεγα ότι θα περάσει και χειροτέρευε. Δεν κοιμόμουν τα βράδια αλλά τις πρωινές ώρες. Κι εκεί που κοιμόμουν, μας ξυπνούσαν για να πάμε στα αγωνίσματα».

Τέλος, ο Γιωρίκας Πιλίδης τόνισε ότι συμμετέχοντας στο reality επιβίωσης έκανε κακό στον εαυτό του και την υγεία του και δεν θα ξαναγύριζε πίσω.