Γιώργος Παράσχος για Ελένη Μενεγάκη: «Στο δοκιμαστικό την λάτρεψα αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή ήταν μια άλλη»

Γιώργος-Παράσχος-Ελένη-Μενεγάκη-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου”, παραχώρησε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως δε μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια της εκπομπής, καθώς δε μπορούσε να υποστηρίξει την θεματολογία ενώ όπως είπε δε θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με την παρουσιάστρια.

«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν “μίλα για να πάρεις πλάνο”, αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη.

Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη και είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη η Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», είπε ο Γιώργος Παράσχος.

«Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη» πρόσθεσε ο Γιώργος Παράσχος.