Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες να έχουν άποψη για τον πόσο χρόνο θα…»

Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες να έχουν άποψη για τον πόσο χρόνο θα...»

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, θέλησε να απαντήσει σε κάποιες κριτικές που έχει δεχτεί για τη θεματολογία της εκπομπής του.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει μερικά μηνύματα.

«Όπως κάθε μέρα έχουμε πολλά αποκλειστικά θέματα, έχουμε εδώ και την αποψούλα μας που εμείς θα την λέμε όσο και αν κάποιους τους ενοχλεί. Εμείς προσπαθούμε να λέμε αυτό που αισθανόμαστε και καθημερινά κρινόμαστε από τον κόσμο γι’ αυτό γιατί έχουμε την συναίσθηση του τι σημαίνει να λες τα πράγματα όπως εσύ τα αισθάνεσαι.

Η υποκειμενική γνώμη του καθενός είναι η υποκειμενική γνώμη του καθενός. Όταν εγώ λέω κάτι, λέω τη γνώμη μου και κρίνομαι γι’ αυτή και ευτυχώς ακόμα στη Δημοκρατία – εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε τη Δημοκρατία στη χώρα μας – ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα που λέμε τη γνώμη μας. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ που έχει γίνει μια τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση και βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται, που θέλουν να συναποφασίσουμε πως θα είναι η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους, τα πάντα όλα και έχουν μια άποψη για τον πόσο χρόνο θα παίζουμε τον Κασσελάκη.

Πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία σ’ αυτή εδώ την εκπομπή. Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, παλιοί καινούργιοι, δεν καταλαβαίνω, με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε από τον ΑΝΤ1 για να κάνουμε τη δουλειά αυτή και αν έχουμε να δώσουμε κάπου λόγο είναι μόνο εκεί και στους τηλεθεατές που καθημερινά μας βλέπουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα πια για το πώς θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής και τι θα παίζουμε πρώτο, δεύτερο και πως θα ανοίγουμε το κάθε θέμα. Κάπου ώπα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.