Γιώργος Λιάγκας για το ταξίδι του στο Ντουμπάι: «Ντροπή! Τζαμπατζή στη ζωή μου δεν με λες»

Γιώργος-Λιάγκας-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να αλλάξει χρόνο στο Ντουμπάι αναρτώντας φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα, στην παρέα του παρουσιαστή ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Χάρη Σιανίδη.

Ενώ ένα σχόλιο της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε το έναυσμα σε φυλλάδες περιοδικών να γράψουν ανακρίβειες για το ταξίδι του παρουσιαστή!

«Πήγε στο Ντουμπάι, εκεί όπου κράζει τους άλλους ότι πάνε. Δεν λέει διάφορα; Με τον Σιανίδη και την Παναγιώταρου στο Nammos είδα ότι ήταν. Άμα είναι τζαμπουίτα, πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης η Τίνα Μεσσαροπούλου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λιάγκα και τις παρερμηνείες που γράφτηκαν με αφορμή το σχόλιό της.

«Ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια είναι και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Γιώργος Λιάγκας πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη που είναι πλοίαρχος στα καράβια.

Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια. Έκλεισε ένα τραπέζι με το όνομά του, την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο εκεί έτυχε να βρεθούν παρέα, ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το εστιατόριο εκεί ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άφησαν να πληρώσουν και ήταν δωρεάν. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», τοποθετήθηκε επί του θέματος ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω από το πολυσυζητημένο ταξίδι του!

«Εγώ… τζάμπα Λιάγκας, όπως γράφουν οι εφημερίδες. Δεν θέλω να ξεκινήσω με γκρίνια το 2024, αλλά κοιτάξτε να δείτε. Πρέπει λίγο να επικρατεί μία σοβαρότητα και να κάνουμε, αυτό που λέμε, ρεπορτάζ. Όταν κάποιος έμπαινε στο δικό μου Instagram μου, θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα αλλαγή χρόνου. Και δεν θα υπήρχε σήμερα αυτό, να ζητάμε σήμερα συγγνώμες. Γιατί βγήκε μία συνάδελφος και είπε μία βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι άντε εκείνη το αποκατέστησε, οι τίτλοι στις εφημερίδες μένουν.

Οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη; Και θέλω να σας πω κάτι: τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα, αλλά εγώ στη ζωή μου μόνο μία φορά έχω πάει τζάμπα ταξίδι. Και ξέρετε πότε ήταν; Όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη. Πληρώνω μία χαρά τα ταξίδια από την τσέπη μου. Και αδρά! Πήγαμε δύο ημέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά, ήρθε ο κολλητός μου ο Λάκης, επιβιβάστηκα στο κρουαζιερόπλοιο και πήγαμε μία μέρα στο Ντουμπάι. Εκεί συνάντησα φίλους μου και κάθισα και έφαγα.

Συγγνώμη που δε θα δώσω και αναφορά με ποιον κάθομαι να φάω. Το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα! Καλή η συγγνώμη και δεκτή, ωστόσο μη δημιουργείτε εντυπώσεις γιατί το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μία ρετσινιά… Τζαμπατζή στη ζωή μου δε μπορείς να με πεις. Ντροπή! Καλή χρονιά! Εγώ πέρασα ωραία πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Λάκη και Έλληνες ναυτικούς» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.