Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Μου έκανε εντύπωση, ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1 και…»

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Μου έκανε εντύπωση, ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1 και...»

Μέσα από την εκπομπή του «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά και την απόφασή του να μην βρίσκεται τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος ανακοινώθηκε ως μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ.

«Να πούμε τα πράγματα όπως είναι, ο Νίκος, όταν ξεκίνησε η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, για 2-3 χρόνια, έκανε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση, 30άρια. Έπαιρναν όλοι οι ποιοτικοί ηθοποιοί τηλέφωνο και σφαζόντουσαν για το ποιος θα πρωτοπάει. Οι εκπομπές αυτές που είναι μανιέρα δύσκολα μπορούν να μείνουν για πάρα πολλά χρόνια στην επιφάνεια. Κάνει μια καμπή, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία ο ίδιος, έχει.

Κάνει καμπή η εκπομπή, τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάει καλά. Άρα και ο ίδιος, όταν κάνει μια εκπομπή 30, δεν σταματάς. Να λέμε αλήθειες, μη λέμε παπατζιλίκια στον κόσμο. Η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που έκανε και ο Νίκος ψάχνεται. Τους πρότεινε ο Νίκος να κάνει μια βραδινή εκπομπή, αλλά ο ΣΚΑΪ ήθελε καθημερινή ζώνη και όχι μια εκπομπή την εβδομάδα και δεν τα βρήκανε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Εμένα μου έκανε εντύπωση, δεν θα πω αν ήταν θετική ή αρνητική, που ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1 και ανακοινώθηκε η μεταγραφή στον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω τώρα πώς λειτουργούν οι άνθρωποι, στον ΑΝΤ1 προβάλλονται ακόμα τα επεισόδια του Σεφερλή. Δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1, είναι προσωπική μου θέση. Πήγε στον ΣΚΑΪ ο άνθρωπος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μου έκανε εντύπωση όμως ανθρώπινα πως ενώ οι εκπομπές του παίζονται ακόμα στον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ. Είναι πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, νομίζω».