Headlines

Μάρκος Σεφερλής: «Μου στέλνουν μηνύματα κακοποιημένα παιδιά και μου…»

Στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή φιλανθρωπικό αγώνα που συμμετείχε.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μηνύματα αγάπης που δέχεται από τους θαυμαστές του.

«Το ότι είμαι δραστήριος, με κάνει και διατηρούμαι έτσι νέος. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Το κάνω με την καρδιά μου, την ψυχή μου και στο θέατρο, αλλά και σε αυτές τις εκδηλώσεις. Πραγματικά, έρχομαι γιατί μέσα απ’ αυτό λυτρώνομαι!», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ενώ σχετικά με τα μηνύματα που δέχεται από τους θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους, ο ο Μάρκος ανέφερε: «Δέχομαι μηνύματα από πολλά παιδιά, αλλά και από μεγάλους ανθρώπους με προβλήματα υγείας. Μου λένε ότι είμαι η παρηγοριά τους, το φάρμακό τους και πως αν δεν με δουν 7-8 ώρες την ημέρα, δεν μπορούν, πονάνε και υποφέρουν.

Μου στέλνουν κακοποιημένα παιδιά που μου λένε ότι θα ήθελαν να είμαι ο πατέρας τους. Τους δίνω κουράγιο και τους εξηγώ ότι πρέπει να βλέπουν τη ζωή με αισιοδοξία… Όταν αντιλαμβάνομαι τι έχω προσφέρει στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα άλλα είναι περιττά!».