Γιώργος Κιμούλης: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από την Τζένη Ιωακειμίδου

Γιώργος Κιμούλης: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από την Τζένη Ιωακειμίδου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε ο Σπύρος Θεοδόσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και όσα γνωρίζει για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Τζένη Ιωακειμίδου.

«Ακούγονταν πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη ότι είναι δύσκολοι χαρακτήρες, εντάσεις αλλά και επικίνδυνοι. Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση της Τζένης Ιωακειμίδου με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν πετάς ένα ποτήρι στο κεφάλι ενός συναδέλφου, αν τον πάρει στο κεφάλι είναι απόπειρα δολοφονίας, δε δικαιολογείται», είπε ο Σπύρος Θεοδόσης και συνέχισε:

«Αλλά από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Κιμούλης έπεσε στην Τζένη Ιωακειμίδου που είναι αντράκι και δεν μασάει από bullying. Χειρότερο bullying του έκανε η ίδια και γι’ αυτό της ζήτησε και συγγνώμη, του έκλεισε το θέατρο 2 μέρες».

«Και που έκανε αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, το δικαστήριο έχει γίνει από τον κόσμο. Καλό θα ήταν να επιστρέψει στο θέατρο, αλλά να βάλει κάτω τη λογική του, να ζητήσει ένα συγγνώμη και να επανέλθει στη δουλειά του όπως πρέπει να είναι ένας σωστός καλλιτέχνης», είπε ο Σπύρος Θεοδόσης ολοκληρώνοντας.