Γιώργος Καραμίχος: «Υπήρξε κάτι που με είχε τρομάξει τότε που με έφτυσαν στο δρόμο»

Γιώργος Καραμίχος: «Υπήρξε κάτι που με είχε τρομάξει τότε που με έφτυσαν στο δρόμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΡΤ Backstage», βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τις πιο ακραίες συναντήσεις με τηλεθεατές.

Μάλιστα, κάνοντας μια αναδρομή στους τηλεοπτικούς του ρόλους, ο Γιώργος Καραμίχος ανέφερε πως ο ρόλος του «Άρη» στο «Καφέ της Χαράς» υπήρξε ένα από τους πιο πετυχημένους του.

«Όταν έκανα τη συμμετοχή στο “Καφέ της Χαράς”, εγώ δεν είχα τηλεόραση όπως δεν έχω ούτε και τώρα. Από τα 17 μου και μετά δεν είχα ποτέ τηλεόραση. Έχω την συσκευή αλλά δεν είχα ποτέ κεραία. Καταλάβαινα όμως εκείνη την επιτυχία από την αντίδραση του κόσμου. Ακόμη και τώρα, που είμαστε 21 χρόνια μετά την πρώτη προβολή, υπάρχει κόσμος που με φωνάζει με το όνομα του ρόλου από το “Καφέ της Χαράς’» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ο ρόλος του Άρη – ο οποίος ήταν ένας έντονος χαρακτήρας – επηρέασε τους τηλεθεατές: «Υπήρξε μάλιστα κάτι που με τρόμαξε τότε, το ότι με έφτυσαν στο δρόμο! με έφτυσε μια κυριούλα εκεί στην Αιόλου που ήμουν με τον σκύλο μου».

«Έρχεται και μου λέει “φτου σου, παλιόπαιδο”. Αναρωτιόμουν τι έκανα ή αν με μπέρδεψε με κάποιον άλλον. “Για αυτά που κάνεις στην πρωτευουσιάνα” μου είπε γιατί είχε παιχτεί την προηγούμενη μέρα ότι είχα κερατώσει πρωτευουσιάνα στο προηγούμενο επεισόδιο. Με έφτυσε όμως κανονικά, με σάλιο, στο πρόσωπο», πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.