Γιώργος Καραμίχος για την μάχη του με τον καρκίνο: «Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι…»

Γιώργος Καραμίχος για την μάχη του με τον καρκίνο: «Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Πήγα για να κάνει εξετάσεις η κόρη μου, είχε μετά τον covid κάποια συμπτώματα κούρασης και η ασφαλίστριά μου μού είπε να κάνω και εγώ εξετάσεις, να είναι καλά. Έκανα ακτινογραφία θώρακος και μου είπε ο γιατρός ότι βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Του είπα να το δούμε σε έναν μήνα που θα έχω γυρίσει από την Αμερική. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο για τον εαυτό μας, υπάρχει μία κεκτημένη ταχύτητα και λες “τώρα έχω τα ραντεβού μου, τη δουλειά μου”. Ξαφνικά έρχεται κάτι, σου ανατρέπει το πρόγραμμα και έρχονται όλα σε άλλη θέση» αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος σχετικά με το πώς έγινε η διάγνωση.

«Ακόμα βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το σώμα από μόνο του έχει μία μνήμη, ακόμα ξεπερνάει το σοκ από την επέμβαση. Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι ακόμα σε σοκ, οπότε ακόμα διαπραγματεύομαι με κάποια πράγματα. Σίγουρα έγινε για καλό ό,τι έγινε γιατί το προλάβαμε» πρόσθεσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος τόνισε: «Τότε δεν κάνεις τίποτα, είσαι σε μία φάση επιβίωσης, πάει μέρα – μέρα. Περιμένεις βδομάδα – βδομάδα να βγει η βιοψία. Όταν βγήκαν όλα και είδαμε ότι το προλάβαμε νωρίς, εκεί μπόρεσα να πάρω μία ανάσα. Ευτυχώς είχα πολύ καλούς γιατρούς από την αρχή ήταν στο πλευρό μου».