Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήθελα απλώς να έχω έναν gay πρωταγωνιστή και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ήθελα απλώς να έχω έναν gay πρωταγωνιστή και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης βρέθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία της κωμωδίας από την ελληνική τηλεόραση.

«Το θέμα με την κωμωδία είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκινούν τα δράματα από τις 9, έχουν γίνει δίωρα τα επεισόδια και παίζει μία κωμωδία μια Παρασκευή που έχει μείνει μία», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και πρόσθεσε:

«Παίζει η Μουρμούρα 10 χρόνια. Κανείς από εμάς δεν θα ζει για να δει το τελευταίο επεισόδιο της Μουρμούρας».

«Πας στα κανάλια και σου λένε «θέλουμε μια κωμωδία για όλη την οικογένεια». Θέλουν μια κωμωδία για τον παππού, τη γιαγιά, τον μπαμπά, τη μαμά, τον γιο, την κόρη και το παιδί. Στο κεφάλι τους νομίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι μαζεύονται στο σπίτι και βλέπουν όλοι μαζί τηλεόραση, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι μαζεύονται μία μέρα το χρόνο, το Πάσχα και αυτό για το αρνί», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Εγώ έγραψα μία σειρά για ένα γκέυ γιο που πάει να βοηθήσει τον μπαμπά του στις Σέρρες, και είμαι ένας γκέυ γιος που πήγα να βοηθήσω τον μπαμπά μου στις Σέρρες άρα δεν λογοκρίθηκα, πιο πιστή αντιγραφή δεν μπορούσα να κάνω!», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συνέχισε:

«Όλοι οι δημιουργοί που βλέπετε εδώ σήμερα έχουν δολοφονήσει αρκετό κόσμο στις σειρές τους, έχουν προξενήσει μεγάλα κακά σε οικογένειες, στους ήρωές τους. Εγώ στις σειρές μου δεν έχω πειράξει μυρμήγκι, ήθελα απλώς να έχω ένα γκέυ πρωταγωνιστή και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα».