Γιώργος Αμούτζας: «Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου»

Γιώργος Αμούτζας: «Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Νικηφόρου από τον «Σασμό».

«Το γνώριζα από τις αρχές του καλοκαιριού ότι πεθαίνει ο Νικηφόρος. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ήταν καλλιτεχνικά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Τις πιο πολλές φορές ήταν διαχειρίσιμο όλο αυτό με την αναγνωρισιμότητα, κάποιες φορές πιέστηκα.

Τώρα νιώθω ότι είναι μία πολύ ωραία στιγμή για εμένα να κάνω ράλι και για κάποιους μήνες να ηρεμήσω» είπε ο Γιώργος Αμούτζας για την ολοκλήρωση του ρόλου του στον «Σασμό».

Όσο για την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το ατύχημα που παρά λίγο να είχε με το ράλι, ο Γιώργος Αμούτζας εξομολογήθηκε:

«Οι γονείς μου με στήριξαν πάντα. Εντάξει δε μπορώ να σου πω ότι η μητέρα μου είναι η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο όταν μαθαίνει ότι πηδάμε άλματα με το αυτοκίνητο και πάμε με 200 χιλιόμετρα στο χώμα… Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι.

Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200-250 μέτρα από κάτω. Αλλά όλα καλά, συμβαίνουν αυτά. Οι δύο ρόδες του αυτοκινήτου από τη δική μου πλευρά κρεμάστηκαν από τον γκρεμό και το αυτοκίνητο σηκώθηκε για να κατέβει. Ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί. Η συμβουλή της μαμάς μου είναι της κλασικής Ελληνίδας μάνας. Εμείς πάμε για αγώνες ράλι και μου λέει: “αγόρι μου, μην τρέχεις”».