Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης που βρέθηκε στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Μπακαλόγατος”.

Ο μουσικός και ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως θα ήθελε να γίνει παππούς ενώ ανέφερε και το πόσο τον ενοχλεί όταν τον ρωτάνε για την προσωπική της ζωή.

«Εγγονάκι δεν υπάρχει, μακάρι να έρθει. Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε. Δε θέλω να ακούσω το όνομά μου, δεν είμαι από αυτούς. Είπα στην κόρη μου κάποια στιγμή πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη…καταρχήν θα κάνω κορίτσι” και της λέω “τότε θα το βγάλεις Γιάννη”. Άρχισε να το σκέφτεται, θα ήταν πρωτοποριακό.

Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της. Έχει παραγίνει το κακό… Μπορεί να συμβαίνει κάτι, μπορεί να μη συμβαίνει και εγώ δεν είμαι και υποχρεωμένος να ξέρω. Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τον διαχειρίστηκα με αδιαφορία» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.