Γιάννης Ζουγανέλης: «Όταν εγώ φέρθηκα άσχημα σε έναν μετανάστη, γιατί αυτός…»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Όταν εγώ φέρθηκα άσχημα σε έναν μετανάστη, γιατί αυτός...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αμόρφωτους ψευτοκουλτουριάρηδες και γιατί απέτρεψε την κόρη του, Ελεωνόρα, να χρησιμοποιεί το επώνυμό του.

Όσο για την επιρροή των ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Με τον Κώστα Χατζηχρήστο είχαμε συναντηθεί δύο φορές, ήταν ένας γλυκός και ευφυέστατος άνθρωπος. Εμείς μαθαίνουμε από τους παλιότερους ηθοποιούς, δεν δανειζόμαστε. Τους ηθοποιούς που σήμερα τους έχουμε εικονίσματα στο σπίτι μας, κάποιοι ελίτ αμόρφωτοι ψευτοκουλτουριάδηδες τους απαξίωναν».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, στην Ελλάδα πουλάει πολύ το μετά θάνατον και είναι σίγουρος πως θα συμβεί και στη δική του περίπτωση.

Ενώ κατόπιν ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε: «Δε μπορώ το άδικο. Αν δεν ήμουνα γνωστός θα είχα μαλώσει παραπάνω από δύο φορές στο δρόμο, που το έχω κάνει. Η κοινωνία έχει συντηρικοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί μερικοί βολεύτηκαν και λένε “εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”… Η άποψή μου δεν είναι καθόλου αιρετική, δεν το τολμώ, την αλήθεια λέω και παραχαράζεται μερικές φορές. Εδώ κινδύνευσα να συρθώ ως ρατσιστής, αν είναι δυνατόν. Όταν εγώ φέρθηκα άσχημα σε έναν μετανάστη, γιατί αυτός μου επιτέθηκε, μετά με είπαν εμένα ρατσιστή, με κρέμασαν στα μανταλάκι».

Στη συνέχεια ανέφερε πως είχε πει στο παρελθόν στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του.

«Δεν ήθελα να την ταυτίσω με μένα. Όταν πήγε σε οντισιόν της είπα “σε παρακαλώ πολύ να πεις Ελεωνόρα”. Την διέκρινε ο Γιώργος Νταλάρας, δεν το ήξερε ότι ήταν κόρη μου. Ποτέ δεν ήμουν από πάνω. Στα νέα παιδιά συστήνομαι ως ο πατέρας της Ελεωνόρας», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τέλος, αναφέρθηκε στις απώλειες του Σάκη Μπουλά και του Βλάσση Μπονάτσου.

«Με τον Σάκη Μπουλά έζησα πάρα πολλά χρόνια. Δεν αναπληρώνεται αυτή η απώλεια. Όταν έφυγε ο Βλάσσης Μπονάτσος ήμασταν μαλωμένοι», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.