Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της»

Γιάννης Ζουγανέλης για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της»

Συνένενετυξη την κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του και την κόρη τους, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ήθελα να κάνω από πάντα οικογένεια. Είμαι πάνω από 40 χρόνια με την Ισιδώρα, μία εξαιρετική γυναίκα με την οποία γνωριστήκαμε σε μπουάτ στην Πλάκα. Ήταν ακόμη μαθήτρια Λυκείου, μετά την παρακολουθούσα γιατί μου άρεσε ως καλλιτέχνης. Βρεθήκαμε πολύ αργότερα, όταν η Ισιδώρα πήγε να κάνει έναν δίσκο με ένα συνθέτη. Την κάλεσα στο σπίτι μαζί με μία φίλη της, στην οποία άρεσα πάρα πολύ. Δεν ήθελα μόνο ένα παιδί, ήθελα και άλλα αλλά δεν μας έκατσαν», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσο για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο ίδιος δήλωσε: «Θα είναι για μένα το μικρό παιδί. Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ στη συμπεριφορά της. Ήταν πάντα ευγενής και αγαπούσε τη μουσική και κοιταζόταν στον καθρέπτη. Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με την προσωπική ζωή της κόρης μου. Επειδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου, με ενοχλεί όταν το κάνει κάποιος άλλος. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείτε.

Για μένα, η Ελεωνόρα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο. Τώρα είναι μία χαρά, ευτυχισμένη και ασχολείται με το τι θα κάνει τον χειμώνα και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει θέατρο γιατί είναι και ηθοποιός. Θέλω πολύ να γίνω παππούς. Της έχω πει “αν κάνει αγόρι οπωσδήποτε θα το πεις Γιάννη”».