Γιάννης Τσορτέκης για τα επεισόδια του “Maestro”: «Είμαι ο πιο μισητός ήρωας της σεζόν…»

Γιάννης Τσορτέκης για τα επεισόδια του “Maestro”: «Είμαι ο πιο μισητός ήρωας της σεζόν…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”, παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον “Χαράλαμπο”, τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Πόσο διαφορετικός είμαι στην πραγματικότητα σε σχέση με τον Χαράλαμπο; Εντελώς διαφορετικός. Δεν έχω τα θέματα που έχει ο Χαράλαμπος, γι’ αυτό και δυσκολεύτηκα να ταξιδέψω μαζί με αυτόν. Η δυσκολία μου είναι στο να μπορέσω να το διαχειριστώ, από πού εκπορεύεται μια τέτοια συμπεριφορά. Πώς ένας άνθρωπος φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο, ποιοι είναι οι λόγοι.

Νομίζω πως πέτυχα τον στόχο να είμαι ο πιο μισητός ήρωας της σεζόν. Βλέπω εγώ τα επεισόδια και ψιλοφρικάρω. Βλέπω τον Χαράλαμπο και λέω “αν είναι δυνατόν”. Κυριολεκτώ ότι μου συμβαίνει έτσι. Έτσι μου συνέβη και όταν διάβασα το σενάριο. Ο τρόπος που κινηματογράφησε ο Χριστόφορος είναι πολύ ωμός. Η ωμότητα προκύπτει από τον τρόπο κινηματογράφησης.

Αυτά τα εκτρώματα όπως ο Χαράλαμπος, για να μπορέσουν να λυτρωθούν οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα συμβεί. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε όταν διάβασα το σενάριο ήταν να μην κάνω τον ρόλο. Την βία που βλέπουμε τώρα, την εισέπραξα ως αναγνώστης όταν διάβασα το σενάριο», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.