Γιάννης Τσιμιτσέλης για την τελευταία επικοινωνία με τον Μανούσο Μανουσάκη: «Μετά δεν βγήκε από το νοσοκομείο»
Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του και την πορεία του στην υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε στην τελευταία επικοινωνία με τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος τον είχε καλέσει τηλεφωνικά προκειμένου να συνεργαστούν στη νέα σειρά «Το δίχτυ» της ΕΡΤ.
«Για το “Δίχτυ” είχα μιλήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη, είχαμε εξαιρετική σχέση χρόνια. Με είχε πάρει τηλέφωνο για να κάνουμε ραντεβού κι εκείνη τη μέρα είχε να κάνει κάποιες εξετάσεις και με είχε πάρει βίντεο κλήση και ήμουν εγώ στο γραφείο του κι αυτός στο νοσοκομείο. Ήταν αρχές Οκτωβρίου. Μιλήσαμε κανονικά για τον ρόλο, ήταν χαρά για μένα να δουλέψω με τον Μανούσο», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και συνέχισε λέγοντας:
«Μετά δεν βγήκε από το νοσοκομείο δυστυχώς ποτέ αλλά ήταν μια χαρά μέσα. Μία εβδομάδα περίπου πριν φύγει, κάναμε μια βιντεοκλήση, πάλι μια χαρά, να λέμε τα αστεία μας. Ο Μανούσος ήξερε τι συνέβαινε, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι θα αντιμετωπιστεί, ότι θα πάρει κάποια χρόνια. Δεν ξέραμε ότι θα εξελιχθεί τόσο ραγδαία, έγινε μέσα σε ελάχιστα 24ωρα. Είναι παράξενο. Ενώ βλέπεις έναν άνθρωπο όρθιο να λέει τα αστεία του, να είναι μια χαρά και ξαφνικά τον χάνεις».