Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι κοντά στην κόρη μου όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα»

Γιάννης-Τσιμιτσέλης-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Dot” και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου, παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, την επιτυχία που γνώρισε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, την κόρη του Εύα αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Στη ζωή μου δεν έχω καθόλου πρόγραμμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν σημειωματάριο. Μου αρέσει να αιφνιδιάζομαι αλλά στις υποχρεώσεις μου, μου αρέσει να είμαι συνεπής» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Γεννήθηκα στη Ζυρίχη. Μεγάλωσα στην Αιτωλοακαρνανία, πήγα Πάτρα και μετά ήρθα Αθήνα. Δεν ήταν δύσκολο γιατί από τη Ζυρίχη έφυγα δυο ετών, δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα. Μόνο από ιστορίες και μετά που πήγα αρκετές φορές γιατί έχω πολλούς συγγενείς εκεί» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν ένιωσε ποτέ να “καβαλάει” το καλάμι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Δεν το ένιωσα ποτέ ότι μπορεί να έχασα τη μπάλα. Μπορεί να φταίει ο τρόπος που μεγάλωσα, το περιβάλλον που μεγάλωσα, ή το ότι οι κολλητές μου παρέες ήταν εκτός χώρου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι και δεν προλάβαινα και να καβαλήσω το καλάμι γιατί, η μια δουλειά έφερνε την άλλη, οπότε, είσαι συνέχεια σε ένα τρέξιμο που δε προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται….».

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την κόρη του, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αλλά και την περίπτωση να παντρευτεί με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Η Εύα έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μαμά της αλλά έχει πάρει και από εμένα. Είναι ένα κράμα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας ωραίος συνδυασμός των δυο. Είναι και καλό παιδάκι, αυτό είναι που με απασχόλησε και με απασχολεί. Είμαι κοντά της όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα. Προσπαθώ όμως πάρα πολύ αλλά είναι έτσι τα δεδομένα… Προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο τον χώρο για τους δυο μας.

Δε μου αρέσει να προγραμματίζω πράγματα, δε θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί. Αν έρθει καλώς, αλλά δεν είναι ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω μέρες. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί. Ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία που πιθανώς χαροποιεί τους γύρω… την έχω δει με νυφικό, έχω παντρευτεί σε σειρές…» αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.