Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά;»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά;»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Fishy, αλλά και για τη πρώτη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους, στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε να έρθει στην εκπομπή γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη γιατί ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτήσω κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη στη νέα σειρά του Mega, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε. Πριν από λίγε ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην πολυκατοικία. Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο».