Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Nα παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη…»

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Nα παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη...»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με αφορμή τη νέα κωμωδία «Μποστ και Φλωξ».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κοινή του ζωή δίπλα στη Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε μετά τον χωρισμό του και για την οποία δεν έχει λάβει ακόμα… απάντηση.

«Ούτε εγώ θέλω να παντρευτούμε. Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;» είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και πρόσθεσε για τη Δήμητρα Παπαδήμα:

«Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ».