Γιάννης Μπέζος: «Έχουμε μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του»

Γιάννης Μπέζος: «Έχουμε μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την αποφυλάκισή του»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα “Metoo” και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας πως επικοινώνησε μαζί του μετά την αποφυλάκισή του.

«Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει κανα δυο φορές μετά την αποφυλάκισή του. Δεν είχα δει κάτι ύποπτο από αυτά που τουλάχιστον κατηγορείται. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή.

Θα δείξει ο χρόνος αν θα έχει χώρο στο σανίδι, αν αθωωθεί. Για αυτό αποφεύγω να απαντάω σε αυτά, γιατί οι απαντήσεις που είναι γρήγορες δημιουργούν εντυπώσεις. Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Φοβάμαι ότι εξαντλούμαστε σε συζητήσεις και σχολιασμούς και δεν πάμε στον πυρήνα των πράγματων, που είναι θέμα παιδείας», είπε ο Γιάννης Μπέζος.