Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κρατάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κρατάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό GQ, παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης που ποζάρει στο εξώφυλλο ενώ η λεζάντα γράφει: «Αθλητής της χρονιάς» και πρόκειται για το τεύχος που αφορά στους «Άνδρες της Χρονιάς», μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχολογική πίεση που έχει δεχτεί ο ίδιος το τελευταίο χρονικό διάστημα, «συμπάσχοντας» με τα βιώματα της τενίστριας Naomi Osaka.

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου χρόνια. Όταν είσαι τόσο νέος όταν ξεκινάς, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόση πίεση έχεις. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να τα δώσεις όλα, έχεις έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλήσεις στους γαμ@@@νους ώμους σου. Είχε πει η ίδια, για την Ιαπωνία, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε: «Εγώ έχω την Ελλάδα. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να προσέξεις», είχε δηλώσει η τενίστρια.

«Ήμουν παιδί, φοβόμουν την ζωή και μπήκα σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Φοβόμουν αυτούς τους τύπους σίγουρα. Ξέρεις όμως τι ήξερα; Δεν είχα γαμ@@νη επιλογή. Δεν είχα επιλογή. Δεν μπορούσα να σταματήσω. Αν σταματούσα τότε δεν θα μπορούσα να βοηθήσω την οικογένειά μου, δεν θα ήμουν σε θέση να το κάνω. Οπότε συνέχισα» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.