Γιάννα Τερζή: «Πολλοί πέφτετε μέσα» | Η αποκάλυψη για το άτομο που της άσκησε ψυχολογική κακοποίηση

Γιάννα Τερζή: «Πολλοί πέφτετε μέσα» | Η αποκάλυψη για το άτομο που της άσκησε ψυχολογική κακοποίηση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε την Τρίτη 30 Απριλίου, η Γιάννα Τερζή.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άτομο της ελληνικής αποστολής στην Eurovision 2018.

«Δέχτηκα κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο.

Καθημερινά είχα εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω» αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή για πρώτη φορά.

Ενώ, όπως ήταν επόμενο μετά τη συγκλονιστική αυτή εξομολόγησή της, η Γιάννα Τερζή δέχτηκε πολλά μηνύματα στα social media.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε στα Instagram Stories της: «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο «ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει» χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο».