Γεράσιμος Μιχελής: «Ήρθε με τη μηχανή πάνω μου και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Γεράσιμος Μιχελής: «Ήρθε με τη μηχανή πάνω μου και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε ο Γεράσιμος Μιχελής.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά Παρά Πέντε, μεταξύ άλλων μίλησε για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας.

«Περπατώ στην Αθηνάς και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”. “Είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα», δήλωσε ο Γεράσιμος Μιχελής και συμπλήρωσε:

«Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».

Ενώ αναφερόμενος στον τρόπου που δέχτηκε πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Γιώργος Μιχελής αποκάλυψε: «Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε».