Φώτης Σπύρου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Φώτης Σπύρου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε ο Φώτης Σπύρος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo, τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή.

Μάλιστα, ο Φώτης Σπύρος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρθηκε άσχημα στον ηθοποιό, Δημήτρη Βογιατζή σε μία παράσταση και ότι γι’ αυτό το περιστατικό υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ.

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ελπίζω να πάρουν και όλες οι άλλες οι υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Δεν τα ξέρουν όλοι. Υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη… Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση.

Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης (Βογιατζής) έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πάρα πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό! Το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους. όλοι αυτοί που έπαιζαν έχουν καταθέσει.

Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ο Δημήτρης μετά δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα», είπε ο Φώτης Σπύρος.