Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πήγαινε να σπάσει η καρδιά μου την ώρα που έδινα το 12αρι»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πήγαινε να σπάσει η καρδιά μου την ώρα που έδινα το 12αρι»

Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision που έγινε στο Λίβερπουλ, ολοκληρώθηκε με τη Σουηδία να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.

Ωστόσο, δύο μέρες μετά τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού και μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί σχετικά με την χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στην Κύπρο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών, μέσα από την εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

«Είναι η μεγαλύτερη χαρά που είχα και ίσως το μεγαλύτερο τρακ που είχα σε μετάδοση ζωντανή. Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει, πραγματικά. Είχα κάνει τις πρόβες μου, είχα πει τα λόγια μου πολλές φορές με όλο το συνεργείο της ΕΡΤ και όλους τους τεχνικούς που τους αγαπώ πολύ, διότι το φρόντισαν πάρα πολύ. Έκανα τρεις πρόβες… Πάρα πολύ δουλειά για ούτε ένα λεπτό», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή. Εγώ αυτό που είδα ήταν αυτό που έπρεπε να ανακοινώσω στο 12αρι, το είπα και δεν ήξερα την υπόλοιπη κάρτα. Εγώ είμαι σε ένα green box, δεν βλέπω ούτε μόνιτορ ούτε τίποτα, οπότε εγώ αυτό που είπα είναι ότι το 12αρι το δίνω εκεί που μου ήρθε το χαρτάκι. Έρχεται ένα χαρτί που γράφει πάνω αυτή τη χώρα θα πεις και είπα αυτή τη χώρα. Παρουσιαστής είμαι, αυτό ήξερα ότι έπρεπε να κάνω και το έκανα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα και εύχομαι να άρεσε και σε σας. Το έκανα με σεβασμό σε αυτόν τον θεσμό».