Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον…»

Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρενόχληση του Βαγγέλη Κακουριώτη: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον...»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να προσπαθεί να φιλήσει τον Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που είναι πάνω στην πίστα.

Ωστόσο, με αφορμή αυτό το γεγονός ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Πρωίαν σε Είδον» στην ΕΡΤ, σχολίασε πως αν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό!`

«Υπάρχει ένα θέμα εάν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Πολλοί από αυτούς που γράφουν στο Twitter λένε ότι εάν αυτό συνέβαινε από άνδρα θαμώνα σε γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός. Θα είχε έρθει η αστυνομία και θα τον είχε συλλάβει» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πρόσθεσε:

«Εγώ αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ένα περιστατικό, έχει στο μυαλό του πως ο άνδρας έχει μία ισχυρότερη θέση που μπορεί να το αντιμετωπίσει, να το διαχειριστεί και πολλές φορές δεν παρεμβαίνουμε. Όμως, δεν τον ρωτήσαμε τι αισθάνθηκε εκείνη την ώρα και μάλιστα στη δουλειά του».

«Εάν γινόταν αντίστροφα, εάν δηλαδή ένας θαμώνας φερόταν σεξιστικά σε μία γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχαμε αντιδράσει διαφορετικά. Είμαστε λίγο σκληρόπετσοι σε αυτό το θέαμα, ενώ είμαστε πιο ευαίσθητοι στο άλλο θέαμα. Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό οι υπάλληλοι του μαγαζιού και θα τον είχαν βγάλει έξω», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.