Φωτεινή Δάρρα για την βραδιά του τελικού του J2US: «Ξαφνικά έγινε δραματικό, έβαλε τα κλάματα και…»

Φωτεινή Δάρρα για την βραδιά του τελικού του J2US: «Ξαφνικά έγινε δραματικό, έβαλε τα κλάματα και...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκαν η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Οι δυο τους που έφτασαν στον μεγάλο τελικό του J2US, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην μαγική βραδιά, στις πρώτες σκέψεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ενώ ξεκαθάρισαν αν χειροκρότησαν τους νικητές ή όχι.

«Κατ’ αρχήν, χειροκροτήσαμε. Να τα λέμε αυτά. Και χειροκροτήσαμε και χειροκροτήσαμε πολύ και αγκαλιαστήκαμε. Του το κρατάω του Λευτέρη που αγκάλιασε τη Λόλα και όχι εμένα» είπε η Φωτεινή Δάρρα.

Στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα για την αντίδραση της κόρης της στο άκουσμα του αποτελέσματος είπε: «Είχα την κόρη μου, που αυτή ήταν η μεγάλη μου αγωνία. Την ώρα που δεν βγήκαμε, που ανακοινώθηκε ότι το παίρνουν ο Λευτέρης και η Λόλα, η Ρωξάνη από κάτω έβαλε τα κλάματα. Το ίδιο και η βαφτιστήρα του Πάνου. Έγινε δραματικό ξαφνικά το J2US, πολύ δραματικό».

«Έπρεπε να διαχειριστώ το συναίσθημα που ένιωσε η μικρή. Νομίζω το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά, το διαχειρίστηκε και η ίδια. Την είχα προετοιμάσει. Της είχα πει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγούμε εμείς, ότι είναι και τα άλλα ζευγάρια. Της είχα δώσει και τις εναλλακτικές στο μυαλό της» συμπλήρωσε η Φωτεινή Δάρρα.