Φιλαρέτη Κομνηνού: «Το καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους, θέλω πολύ ένα εγγονάκι»

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Το καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους, θέλω πολύ ένα εγγονάκι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον γιο της στην παράσταση «Αρίστος» με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου».

Παράλληλα η Φιλαρέτη Κομνηνού εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Η ιστορία του Αριστείδη Παγκρατίδη είχε γίνει έμμονη ιδέα στον γιο μου, γιατί είναι μια ιστορία που είχε στοιχειώσει την πόλη μας. Υπάρχει χαρά σε όλους τους ανθρώπους του θεάτρου. Επιτέλους συναντιόμαστε. Αρκετά κράτησε αυτή η εποχή της απόστασης. Πότε θα βγάλουμε και αυτές τις μάσκες;

Είναι μεγάλη εμπειρία να με σκηνοθετεί ο γιος μου. Νομίζω όμως πως την ώρα της δουλειάς είμαστε επαγγελματίες και οι δύο. Είναι αυστηρός, αλλά έχει ένα πολύ καλό μάτι και ξέρει τι θέλει. Οφείλω ως επαγγελματίας να υπακούω σε αυτό που μου ζητάει ο γιος-σκηνοθέτης» είπε αρχικά η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ενώ σχετικά με τον πρόσφατο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά, η Φιλαρέτη Κομνηνού τόνισε: «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι. Καλώς να έρθει».