Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου»

Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και την Δέσποινα Καμπούρη, παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειρά του «Maestro», για τους γιους του αλλά και την απώλεια της αδερφής του που τον στιγμάτισε.

Μάλιστα, ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως περνάει πολύ καλά με τους γιους του και θέλει να χαρεί όλες τις στιγμές μαζί τους. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγό του, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν τον αφορούν ιδιαίτερα, ωστόσο εκείνο που τον απασχολεί είναι η επίπτωση που έχουν αυτά στα παιδιά του.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που «πάνε» τη ζωή τους. Εγώ αφήνω τη ζωή να με πάει. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν αυτό που παρουσίαζαν τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές ταμπέλες, ενώ η ζωή ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα» τόνισε ο ηθοποιός.

«Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου, μαζί της νιώθω ξανά παιδί. Όσο είμαι με την μαμά μου ξαναγίνομαι κακομαθημένος. Μου αρέσει που μπορώ να πετάω το εσώρουχό μου και να βγαίνω και να είναι έτοιμο. Θέλει να με περιποιείται και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να αλλάξει», δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Όπως αποκάλυψε ο Φάνης Μουρατίδης, εκείνο που τον σημάδεψε ήταν η απώλεια της αδερφής του: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου. Γράφει στη ψυχή. Εγώ έχω συναισθηματική μνήμη. Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών μου, γιατί μετά από μια τέτοια απώλεια φοβόντουσαν. Ήταν δύσκολο».