Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με δημοσιογράφο: «Θα με βρίζουν τα κανάλια, γιατί αν εγώ αποφύγω θα…»

Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με δημοσιογράφο: «Θα με βρίζουν τα κανάλια, γιατί αν εγώ αποφύγω θα...»

Εκτός εαυτού βγήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου με δημοσιογράφου, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της στα instastories.

Συγκεκριμένα όπως είπε η Βρισηίδα, όταν εκείνη έφευγε από την αισθητικό της, την περίμενε ένας δημοσιογράφος έξω από το κέντρο αισθητικής και της έκανε επίμονες ερωτήσεις.

Ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου στην αρχή τον αγνοούσε, αλλά επειδή εκείνος συνέχιζε να ρωτάει, αποφάσισε να σταματήσει και να του μιλήσει.

Ωστόσο η ίδια θεωρεί, πως με το μοντάζ που θα γίνει, θα την κάνουν να φαίνεται κακιά, παρότι εκείνη δεν ήθελε καν να μιλήσει.

«Να σας πω κάτι που έγινε και με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Βγήκα από την αισθητικό μου και ήταν έξω ένας πολύ ωραίος και αδιάκριτος δημοσιογράφος. Για έναν περίεργο λόγο όταν εμείς δε θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις και τους αποφεύγουμε, μας βρίζουν οι δημοσιογράφοι στα πάνελ και λένε ότι είμαστε αγενέστατοι. Έτσι λοιπόν, ενώ εγώ περπατούσα και με κυνηγούσε, ενώ εγώ δεν ήθελα, συνέχισε να με ρωτάει αδιάκριτες ερωτήσεις.

Του είπα πως δε θέλω να κάνω δηλώσεις και ότι τα είπα στη Σκορδά για το Survivor κι αν θέλω να πω κάτι θα πάω σε κάποια εκπομπή. Αυτός συνέχισε, οπότε εγώ σταμάτησα να περπατάω, γιατί θα πουν ότι είμαι αγενέστατη και θα με βρίζουν κι από πάνω. Θα με βρίζουν τα κανάλια, γιατί αν εγώ αποφύγω θα λένε “ποια νομίζει ότι είναι και θα κυνηγάμε την παίκτρια ριάλιτι;” Για αυτό τον λόγο κάθισα να απαντήσω σε 2-3 ερωτήσεις που ήταν και πολύ αδιάκριτες.

Και αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι, είναι πως όταν δε θέλω να βγω στην τηλεόραση, δε θα βγω. Γιατί είμαι στη μέση σε κάποια πράγματα και δε μπορώ να λογοδοτήσω εγώ για κάποιες μπούρδες που λένε κάποια άτομα στην τηλεόραση. Και φυσικά όλο αυτό είναι μοντάζ, οπότε φυσικά θα βάλουν ό,τι τους καπνίσει και ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά και δε θα πουν τα υπόλοιπα καλά που είπα» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.