Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την ερώτηση που της έκανε

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την ερώτηση που της έκανε

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Όταν μάλιστα ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν θα τράβαγε ποτέ βίντεο παρόμοιο με της Ιωάννας Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;».

Λίγη ώρα αργότερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα, μέσα από δύο βίντεο που ανέβασε στα instastories.

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έκανε μάλιστα tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην ανάρτησή της και έγραψε: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό.»