Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος σε ηλικία 27 ετών μού τα πήρε όλα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και στην περιπέτεια με την υγεία της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πέρασε σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί.

«Ήμουν έντονο αγοροκόριτσο, μεταμορφώθηκα στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φωνάζανε “τριχωτή αρκούδα” στο σχολείο. Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν αγοράσουμε ψωμί», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όσο για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ευρυδίκη αποκάλυψε: «Ο καρκίνος ήρθε στα 27 μου χρόνια. Με βρήκε ευτυχισμένη και ερωτευμένη, με βρήκε να έχω το κομμωτήριό μου και να βγάζω αρκετά χρήματα κάθε μέρα και μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ήταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο. Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής».

Ενώ για την εμφάνισή της εκείνη την περίοδο, εξομολογήθηκε: «Είχα πάρει και περούκα, δεν την έβαλα ποτέ. Την έβαλα μια μέρα και αισθανόμουν γελοία. Μετά από έναν χρόνο ορθοπόδησα».