Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για “Survivor All Star”: «Πήγα έκανα διακοπές και πήρα 15.000»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για "Survivor All Star": «Πήγα έκανα διακοπές και πήρα 15.000»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με το Νίκο Μουτσινά, βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη μετά την αποχώρησή της από το “Survivor All Star”, αποκάλυψε το ποσό των χρημάτων που πήρε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο reality επιβίωσης, αλλά και την ατάκα που είπε στον Μάριο Πρίαμο για την τηλεθέαση.

«Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές, πήρα και 15.000 μια χαρά είναι. Μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά, τροφές κλπ. Είμαι στο κέντρο μου, είμαι έτοιμη γιατί όταν εκτίθεται κάποιος έχει και love και hate. Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο love ή μόνο hate. Θα έχουμε από όλα. Εγώ τα ακούω και τα ασπάζομαι όλα. Το μόνο που με έχει στεναχωρήσει είναι ότι έχει στεναχωρηθεί η Βρισηίδα και θα ήθελα να μιλήσουμε γιατί εγώ την αγαπάω», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν», ανέφερε η Ευρυδίκη και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».