Εύη Δρούτσα για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο Fame Story δε μας άρεσε, πήγε σε γιατρό να δει αν μπορεί να…»

Εύη Δρούτσα για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο Fame Story δε μας άρεσε, πήγε σε γιατρό να δει αν μπορεί να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Εύη Δρούτσα.

Η στιχουργός που υπήρξε κριτής στο Fame Story τη χρονιά που σε αυτό συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως νιώθει ιδιαιτέρως χαρούμενη με την εξέλιξή του και τον θαυμάζει για το πόσο δούλεψε μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε γιατί δε μας άρεσε, έφυγε από τους πρώτους. Αυτό που κάνει αυτό το παιδί δεν το έχω δει αλλού. Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο που έχουμε εκεί και ακουμπάμε τα ποτήρια, κι αυτός το ανοίγει και παίζει.

Ο Κωνσταντίνος είναι μπορώ να πω, για τα καινούργια παιδιά, η αφορμή να μάθουν να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπάνε. Δε συζητάμε τα παλιά με τον Κωνσταντίνο. Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν, το πόσο τον θαυμάζω γι’ αυτό που έχει κάνει. Αλλά, σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δε μπορείς να του πεις “θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός”. Είναι σαν να τον φτύνεις κι εγώ δε θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω» είπε η Εύη Δρούτσα.